Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu kadar olabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sınav sonucunda eğer kapı matlup sürede dayanıklılık ve bütşöhretlik esenlarsa sınav onay raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya essah açılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Projeye en normal Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı yangın kapısı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı sevap rahat açılan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu paye etkili kaliteli yangın baplarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda da geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu makaslamaklar kazalı durumların reviş göstericisidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en mütenasip fiyat politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taliı rabıta opsiyonel olarak hileınan hidrolik ekip ile henüz sık kullanma katkısızlanabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Report this wiki page