Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir tarafının bariz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Nitekim yangınlardan korunmak bâtınin temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık dokumayor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da hail olur. Bu sayede, yangının yaratması muhtemel konuşu etkilerini en aza indirir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Bapsı tuzakırken özen etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yönımızdan üretilen kapılar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) çizgi amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki kötü, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu olumsuz koşulların özge katlara intikalini engellemek veya olabilir evetğu denli geciktirmektir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dünyaa sadık açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabil ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere Yangın Kapısı sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanların ferah bir itmesi ile içeriden hariçya haklı açılmaktadır.

Yangın bapsı montajı top profesyonel şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta tam şekilde ortaya çıdem üründe günah örgülmaması gereken bir işlemlemdir.

Report this wiki page